Täyden palvelun matkatoimisto

Olemme pieni mutta tehokas matkanjärjestäjä ja räätälöimme Teille haluamanne matkakokonaisuuden kaikkine palveluineen. Matkaan voi sisältyä suunnittelupalvelu, majoitus, kuljetus, risteily- ja laivaliput, ruokailut, oppaat, ohjelmapalvelut, teatteriliput -kaikki toiveittenne mukaisesti.

Ryhmänvetäjät ottakaa yhteyttä "kokonaispaketeista" toteutetaan yhdessä toiveenne. Tyytyväiset asiakkaat ovat kaikkein tärkeintä meille. Teemme kaikkemme jotta seuraava matkanne meidän järjestämänä on todella hieno kokemus asiakkaalle.

Palveluksessanne on täydenpalvelun matkatoimisto MatkaSavo Iisalmessa. Kauttamme saat liput joka lähtöön: seuramatkat, lentomatkat, laivamatkat, junamatkat, hotellivaraukset, viisumit sekä valmismatkat kotimaahan että ulkomaille. Oma linja-autoyhtiömme hoitaa bussikuljetukset. Järjestämme upeat matkat mittatilaustyönä yksilöille ja ryhmille.

 

Paina turvallisin mielin linkkiä "Ota yhteyttä".

 

Yhteystietomme

 

 

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.