Täyden palvelun matkatoimisto

SPA Hotel Järvisydän ja maisemaristeily Linnansaareen
14.-15.8.2018
220€ /hlö/H2


Maisemaristeily Saimaan sinisillä aalloilla, Linnansaaren kansallispuistossa. Astu laivaan, jonka kapteenimme ohjaa keskelle kauneinta saaristoa, saimaannorpan kotivesille. Paikallinen luonto-opas kertoo kansallispuistosta ja sen asukkaista sekä entisajan tarinoista.
Risteilyn jälkeen on aika rentoutua Järvikylpylässä!


Hintaan sisältyy:

- bussikuljetus koko matkan ajan
- 2h maisemaristeily Linnansaaren kansallispuiston maisemissa
- majoitus Järvisydämessä rinnehuviloissa 2 hengen huoneissa
- puolihoitoruokailut ( illallinen  Rengin pitopöydästä ja aamiainen)
- lippu järvikylpylään
- tutustuminen Hakoapaja Uppopuukylässä emännän johdolla
- kahvit ja omenapiirakka

H1 lisämaksu 32€/hlö


Esite matkasta

 

Bussiaikataulu:  
Iisalmi linja-autoasema 09:00
Lapinlahti Matti ja Liisa  09:25
Siilinjärvi matkahuolto 09:50
Kuopio linja-autoasema 10:15

        

Järvisydän rinnehuvilat

Järvisydän, Rinnehuvilat
Rinnehuviloissa jokaisessa viisi 2-hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa suihku ja wc), yhdistetty olohuone ja keittiö, takka, sauna- ja pesuhuonetilat ja terassi. Lisäksi TV, radio, CD- ja DVD-soitin, karaokelaitteet (asiakas tuo omat cd:t), pyykinpesukone ja kuivauskaappi.

Linnansaaren kansallispuisto
Linnansaaressa olet saimaannorpan kotivesillä. Kansallispuiston avaria järvenselkiä pilkuttavat saaret ja rantakallioiden takana piileskelevät rehevät lehdot ovat Saimaan järviluontoa parhaimmillaan. Linnansaaren torpalla palaat kaskenpolton aikaan.

Uppopuukylä Hakoapaja


HakoApajalla pääset tutustumaan Suomen Suurimpaan Uppopuukylä. Hakoapaja on hakorakentaja ja Kansantaiteilija Esa Heiskasen elämäntyö. 

Hakoapaja

Esa Heiskanen on rakentanut HakoApajan päärakennukseen, Aikhitupaan ja Savotta-Saliin näyttelyn omasta elämäntyöstään sekä alueen ja oman sukunsa historiasta, joka ulottuu Porosalmella aina vuoteen 1658. Eino-ukin kalajutut ja norppatarinat sekä sota-aikainen asekätkö antavat lisäväriä näyttelyyn ja herättävät keskusteluja. Hämmästelyn ja ihastelun aiheena ovat olleet myös Savotta-salin rakennusmateriaalina käytetyt ikivanhat uittopuomit sekä Esan keräämä savotta- ja jätkäkulttuuri. Kolmessa suuressa tuvassa on paljon ihmeteltävää. Rakennuksen massiivisuudesta kertonee jotain siihen käytetty puumäärä; 40 tukkirekallista eli n. 2000m3 hirttä. 

 

Toimistomaksu 12€/varaus
Pidätämme oikeuden muutoksiin
Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja
Matkan toteutuminen edellyttää 20 matkustajaa